2013. december 15., vasárnap

3 hét horgászat nélkül

Szinte már majdnem 3 hete nem voltam horgászni, vagy az időjárás végett nem tudtam  menni, vagy mert dolgoznom kellett .
A többi szabadidőmet meg a  gyerekszoba kifestésére, bútor összeszerelésére, és az apaságra való felkészülésre áldoztam .
De azért, hogy decemberi hónap se maradjon bejegyzés nélkül,  összeszedtem pár képet amik ebben az évben készültek, de nem kerültek bele a blogbejegyzéseimbe .


Futás haza, jön a vihar !

Légitámadás !


 A dobozom amibe az aprópénzt gyűjtögettem wobblerekre, (egész évben üres volt :-) )


 Felszerszámozva indulásra készen .


 Norbi kajak trélere, biciklire vagy robogóra szerelhető vonóhoroggal :) az enyém még nem készült el, sajnos, de a kerekei már megvannak :-) .






 Mosonmagyaróvár, malom ági Lajta, nedvesen és szárazon,  jövőre biztosan végig ereszkedek a vízcsúszdákon kajakkal :-)










4 megjegyzés:

  1. Ez az kajak tréler biciklire :)) Alakul, alakul :-D

    VálaszTörlés
  2. Gyorsabban le lehet vinni így a Mosoni Dunára (kb 500méterre van), mint autóval, nem kell emelgetni, kötözgetni, :)

    VálaszTörlés
  3. De jó látni a Lajtát, el nem tudtam képzelni mi az a nagy betonozás a mederben. "Kicsit" mű lett de érdekes. Na, majd visszamegyek és végigjárom a rendes ágat jövőre, hogy mi lett a nagy rehabilitációból!

    VálaszTörlés
  4. Amióta a malom ági Lajtán elkészültek a csúszdák és engedik bele a vizet azóta sajnos a szó szerint kimosta a víz a halakat a jó helyeimről, a rendes ágon is elkészültek a munkálatokkal, a zsiliptől lefelé kétoldalt kőszórást kapott a part , de szerintem olyan túl egyenes és "mű" lett, előtte jobban tetszett.

    VálaszTörlés