2013. december 29., vasárnap

Az idei év utolsó fogása

Mivel idén már nem valószínű, hogy lejutok még egyszer a vízpartra , ezért a ma délelőtti Mosoni Dunai fogásom lehet az évzáró fogás, ami egy, majdnem kilós sapka volt :) .
Halat nem fogtam, és nem is láttam de azért fényképezni való volt bőven, döglött hódtól kezdve a sörétestpatronig szinte minden található a Duna parton.

7 megjegyzés:

  1. Jók a képek, és gratula a különleges zsákmányhoz! :) Jó fogást a következő évre, amit majd mesélj is el itt a blogon, szeretem olvasni. Minden jót!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm !
    És viszont kívánok jó fogást, és sok blogbejegyzést a jövő évre :) .

    VálaszTörlés
  3. Döglött hód lehetne több! Jó kis sapkát fogtál. :)

    VálaszTörlés
  4. :) lefényképeztem a hódot is de nagyon gusztustalan állapotban volt már, azért nem került ide a többi közé , a sapkát meg fellógattam egy faágra, hátha valakinek kell, de lehet, hogy valamelyik nap visszamegyek érte, végül is én zsákmányoltam :) .

    VálaszTörlés
  5. Amúgy tényleg sok az "élő" hód talán már túl sok, vannak errefelé olyan helyek ahol fél év alatt egy kisebb szigetnek szinte a teljes faállományát letarolták.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.profivadasz.hu/index.php/Vadaszruhak/JahtiJakt-Nordic-oltozet/flypage.tpl.html
      A hódokat meg lassan majd irtani kell. Van ahol már nem mertem dobálni éjjel nehogy hódba akadjak. Sajnos a Szigetköz ideális hely nekik.

      Törlés
    2. Kösz az infót, vissza is mentem érte, tiszta iszap a belseje de a mosógép majd elintézi :) .

      Törlés