2014. december 7., vasárnap

Már majdnem egy hónapja

Már majdnem egy hónapja nem írtam halas bejegyzést, ez betudható annak , hogy nem is nagyon tudtam elmenni horgászni, mert az otthoni és munkahelyi teendők is elég rendesen a nyakamba szakadtak, mindezt megkoronázta egy deréktáji idegbecsípődés, ami majdnem két hétre kivont a fogalomból.
Azért pár alkalommal kijutottam a vízpartra, de ilyenkor már nem az igazi, már nyoma sincs a hónapokkal ezelőtti halbőségnek és a szép zöld színeknek.


Csak két három hely van ahol ilyenkor is majdnem biztos a halfogás, de sajnos ezeket a helyeket más is ismeri, így aztán ha híre megy, hogy valaki fogott egy nagyobb csukát akkor hetekig narancssárga csukázó úszókkal van feldíszítve a víztükör, lehetetlenné téve a pergetést. Előfordult olyan is , hogy amikor odaértünk azonnal meg is fordultunk, ki sem szálltunk az autóból mert nem volt a vízparton szabad hely. Azért ha sikerült helyet találni, pár sügér vagy kisebb balin mindig jött, ami már nekem elég volt ahhoz, hogy elégedetten, vigyorral az arcomon menjek haza .


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése