2016. szeptember 29., csütörtök

Az elmúlt pár hónap

Ma végre jutott időm erre is, hogy leüljek a gép elé és begépeljek pár sort az elmúlt majdnem három hónapról.
Sok mindent nem kell nagyon írnom róla mert ez az időszak eléggé hal mentes és horgászat szegény volt, de volt helyette sok munka, meg munka, aztán itthon is munka, meg a család. Akinek van 3 év körüli gyereke az úgyis tudja mennyire nehéz lelépni otthonról egy egész délelőttös pecára, hétvégén, mert csak hétvégén tudok menni, ami persze azzal jár, hogy sohasem pihenem ki magam, de már megszoktam :-).

Szóval voltam azért pár helyen, fogtam is pár halacskát, de nem úgy alakultak a dolgok ahogyan elképzeltem, pedig kaptam tuti Dunai balinos legyeket is :-) amikkel szerettem volna fogni, de ha ki is jutottam a vízpartra a balinoknak aznap hirtelen valahol máshol akadt dolguk.



A nyaralás alatti horgászatomról meg inkább nem is írok semmit mert az katasztrofális volt, fogtam két micro sügeret meg három mini sügeret. :-)
Na meg az állandóan zavaros áradó vizek.
Remélem az ősz már jobb lesz.







4 megjegyzés:

  1. Tudod, mi a furcsa? Nekem is van egy négy és féléves és egy tízhónapos lányom. nekem is nagyon nehéz eljutni bárhová. De van sok ismerősöm, aki napokra, külföldre jár el egy kicsit nagyobb gyerekek mellől.
    Azzal együtt, amikor estére megyek, hiányzik a fürdetés, altatás.

    VálaszTörlés
  2. Nekem januárban lesz három éves a fiam, rettentően apás, már egy éve csak velem hajlandó fürdeni, és az altatást is csak velem tudja elképzelni, de az esti mesét kizárólag az az anya olvashatja :-)
    Hétköznap amint hazaérek rámtapad és nincs menekvés állandóan a sarkamban van és utánoz :-) . Ha horgászni megyek úgy kell mennem, hogy észre ne vegye mert akkor jönni akarna, sokszor sajnálom, de ahova menni szoktunk még nem neki való terep.
    Igen sok embert ismerek én is akiknek gyerekük van és napokra elmennek, és nem egyszer egy évben, hanem többször is, hát nem tudom, nekem ez lehet nem menne, nem olyan beállítottságú vagyok, meg a munkám végett amúgy sem tehetném meg, egyszer tudok nyáron kivenni egy hét szabit de az a családi nyaralásról szól.

    A Aspius Orange-ra volt azért rámozdulás, próbálgatom őket, a legnagyobbat egyik alkalommal egy csatornán belógattam 50- 60 centis domolykók közé az egyik feljött megvizsgálta majd kinyitotta a száját amibe lehet az öklöm is belefért volna, beszippantotta, de tátva maradt a szája én meg nem vágtam be mert akkor egyenesen kirántottam volna a szájából, de fél másodperc múlva kiköpte.
    Azóta is bánom, hogy miért nem vágtam be neki, lehet megakadt volna, életem domolykója lett volna az biztos.

    VálaszTörlés
  3. Azért már ez is jó. Bár én ilyenekkel dicsekedhetnék...

    VálaszTörlés
  4. A családnál semmi nem lehet fontosabb. Túl keveset vagyunk együtt, s az elveszett idő nem pótolható, az eltelt. Pikk-pakk felnő a gyerek és akkor már nehezebb lesz közösen eltölteni a szabadidőt. Sose bánd ha a peca rovására megy a dolog. A gyerek felnő a halak megvárnak!!
    Émn meg szívesen olvaslak továbbra is....
    Üdv

    VálaszTörlés